[b]St Jan H2 3Prov B Sint Janskring - Waver 3 - 0[/b]Na nieuw puntenverlies van Antwerpen kon de tweede ploeg weer een grote stap zetten richting titel. Ze deden dit dan ook met een droge 3-0 tegen Waver. Set één en twee werden makkelijk gewonnen met een goed verdelende Chris Dillen en een sterk middenblok. De derde set zakete de concentratie even en Waver bleef gelijk tot 26-26 door enkele domme foutjes. Met 28 - 26 bleven de drie punten dan toch in Herentals, dat met nog 2 wedstrijden te spelen 3 punten voorsprong telt op Antwerpen.Kan het nog fout gaan???[b]Sint-Janskring-Kasterlee: 3-1[/b]Het eerste team ging tegen Kasterlee resoluut voor de drie punten. De thuisploeg startte sterk, verdedigde ook goed en scoorde aanvallend sterk. Na een kwartier stond het 25-17. Zelfde beeld in set 2 met Kasterlee dat toch probeerde aan te klampen. De toeschouwers kregen een paar mooie rally's. Toch kende de thuisploeg in deze set al even een dipje: van 9-5 ging het naar 10-10. Gelukkig herpakte Sint-Janskring zich. Uiteindelijk werd de set vlot binnengehaald: 25-18. In set 3 liep het mis voor Sint-Janskring. De bezoekers haalden snel een 0-2 en konden de voorsprong verder uitbouwen tot 6-11. Sint-Janskring liet de concentratie verslappen en stapelde de blunders op. Sint-Janskring leek een pak voor de broek te krijgen 11-21 maar herpakte zich. Net iets te laat maar de 21-25 liet het beste verhopen voor set 4. In die vierde set acteerde de thuisploeg opnieuw attent. De 4-2 voorsprong werd verder uitgebouwd naar 25-16. Opdracht volbracht!